Produkter

Filter

Visar 1–9 av 9 produkter

Höga krav kräver hög kvalitet

Vi tror att en bra grund är nyckeln till en frisk och sund individ. ICEPAWs-produkter är resultatet av många års forskning i de mest konkurrenskraftiga miljöerna som omfattar moder natur.

ICEPAWs produkter stärker din hund  på bästa vis eftersom det respekterar dess natur och produceras i enlighet med högsta tänkbara krav.
Med ICEPAW har vi utvecklat ett banbrytande näringskoncept för hundfoder. Dessa produkter är resultatet av våra många år som aktiva, våra vardagliga observationer och näringsanalyser när vi är aktiva inom prestationssporter med hund på global nivå, vi bedriver även verksamhet med avel där vi vill föda upp friska och starka individer.

Med denna erfarenhet är vi en av de första tillverkarna som själva testar sina produkter. Vi producerar noggrant anpassade, lättsmälta produkter av livsmedelskvalitet som främst är gjorda av färsk fisk med en hög andel fiskkött samt Omega 3/6 fiskoljor av hög kvalitet eller med lamm och högt köttinnehåll.

Du kan vara säker på att du med ICEPAW fodrar med en kost som har anpassats optimalt till närings- och energibehovet i ditt husdjur. Det kommer att hålla ditt husdjur starkt och friskt och kan förhindra eller minska foderkänslighet eller intolerans.

-Michael Tetzner, grundare ICEPAW

Icepaw tillverkas av Icepaw Tyskland
Bahnhofstrasse 6, 25712 Burg, Tyskland
Email: info@icepaw.de