OMEGA-3

 

ICEPAWs fiskoljor har blivit oerhört populär hos kräsna hundägare och noggranna konsumenter. Dessa oljor är inte bara förpackade i ljustät aluminiumflaska utan de har en hög andel Omega-3 , EPA och DHA vilket gör att du får olja av kvalitet och mycket för pengarna.Olja till hund är en djungel och kan ha många namn fiskolja, torkolja, laxolja, vitfiskolja, omega-3 olja och skiljer sig i kvaliten på sitt innehåll.
Jämför gärna halten Omega-3,EPA + DHA och pris med andra märken så förstår ni varför ICEPAW blir mångas förstaval!

Framställning och förvaring
ICEPAWs oljor är kallpressad från vildfångad färsk fisk och filtreras mer än 100ggr för att bibehålla näringsämnen och hög kvalitet.
Då all Omega-3 olja är väldigt syre och ljuskänslig leveras ICEPAWs oljor i förseglade aluminiumflaskor för att de känsliga fettsyrorna skall bibehålla hög kvalitet och hindra oxidering. Aluminium är 100% ogenomträngligt för ljus och syre och man löper ingen risk för BPA/bisfenol A-läckage från plastbehållare.

LAXOLJA 1000ML 299 KR inkl moms

Laxolja
Premium fiskolja
100% laxolja

ICEPAW-olja extraheras från färsk fisk och luktar och smakar lätt från fisk. Den extraheras och bearbetas vid 0 grader för att bevara näringsämnena så mycket som möjligt.
Fiskoljorna innehåller mer än 15 omega3- och omega6-fettsyror med höga andelar DHA och EPA i kombination. Som ett resultat är omega3 till omega6 fettsyror i ett förhållande på 1: 4, dvs i det optimala leveransområdet

OMEGA-3 OLJA 1000ML 329 KR inkl moms

Omega-3 olja
Premium fiskolja
50% ansjovisolja,
50% sardinolja

För frisk hud och glansig päls ger stabila leder.
ICEPAW-olja extraheras från färsk fisk och luktar och smakar lätt från fisk. De extraheras och bearbetas vid 0 grader för att bevara näringsämnena så mycket som möjligt.
Fiskoljorna innehåller mer än 15 omega3- och omega6-fettsyror med höga andelar
DHA och EPA i kombination.

TORSKOLJA 1000ML 299 KR inkl moms

Torskolja
Premium fiskolja
100% torskolja

För frisk hud och glansig päls ger stabila leder och anses antiinflammatorisk.
ICEPAW-olja extraheras från färsk fisk och luktar och smakar lätt från fisk. De extraheras och bearbetas vid 0 grader för att bevara näringsämnena så mycket som möjligt.
Fiskoljorna innehåller mer än 15 omega3- och omega6-fettsyror med höga andelar DHA och EPA i kombination.

DISPENSER FÖR OLJEFLASKOR 25 KR INKL MOMS